Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond na mishandeling bij Goesse bushalte

Toegevoegd: 10-03-2005, 23.08 uur
Door: Politie Zeeland
GOES - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een mishandeling die vanmiddag is gepleegd bij een bushalte aan de Bergweg in Goes.


Twee meisjes, waaronder het meisje dat later mishandeld werd, stonden, rond 15.10 uur vanmiddag, bij een bushalte te wachten. Zij praatten wat met elkaar en op dat moment kwam er een fietsster naar hen toe en vroeg wat de meisjes over haar hadden gezegd. Zij dacht dat zij werd uitgescholden. Dat bleek niet waar te zijn en het meisje fietste weer weg.

Even later kwam zij echter terug naar de bushalte met medeneming van acht vriendinnen. Zij knepen een van de wachtende meisjes, een 16-jarige uit de gemeente Noord Beveland, direct bij haar keel en schopten haar tegen de benen. Ook werd het meisje geslagen. Zij hield een schaafwond over aan de mishandeling.

De mishandeling stopte, omdat de bus eraan kwam en het meisje snel ingestapt is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren