Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 98 km

Vernielers aangehouden in Goes

Toegevoegd: 11-07-2010, 16.36 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In de Nieuwstraat in Goes zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen goederen.


De mannen liepen rond 00.45 uur door voornoemde straat, op datzelfde moment fietste er een politiebiker door de straat. Deze hoorde een harde knal en op datzelfde moment zag de agent dat er een spiegel van een auto af gebroken was.

De biker is gestopt bij de mannen en is verhaal gaan halen. Eén van de twee gaf direct toe dat hij de spiegel van de auto had afgetrapt. Omdat bekend was bij de politie dat er nog meer en soortgelijke vernielingen waren gepleegd zijn allebei de mannen aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Daar zijn de mannen, één van 19 jaar oud uit Goes en één van 20 jaar uit de gemeente Goes, vandaag gehoord en zij bekenden diverse vernielingen aan auto's en fietsen en het in het water gooien van fietsen.

Tegen 14.00 uur vanmiddag zijn de mannen weer in vrijheid gesteld. Zij gaven in hun verklaring aan dat ze bereid zijn de schade te vergoeden. Tegen de beide verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (27-7-2010 om 08:52)
Gaan ze die fietsen ook opvissen, inplaatsvan alleen maar te vergoeden. Ik hoop voor jullie dat ze zich aan hun woord houden, kan ook zijn om jullie snel tevreden te houden.
Tuning (11-7-2010 om 22:26)
Alles laten betalen,en grote geldboete!!
Cookie-instellingen beheren