Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Bejaarde vrouw al dag vermist

Toegevoegd: 11-07-2010, 16.43 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Sinds ongeveer 13.00 uur zaterdagmiddag wordt een 79-jarige vrouw uit Zierikzee vermist en gemist door haar familie.

De vrouw is rond bovengenoemd tijdstip een ommetje gaan maken vanuit het verzorgingshuis waar zij woont. Door een medewerker van het verzorgingshuis is zij nog gezien in de buurt van het Klaaskenswater in Zierikzee.


De vrouw is tot nu toe nog steeds niet terug. De directe omgeving is zaterdag afgezocht door familie en personeel van het verzorgingshuis. Ook zijn plaatsen waar de vrouw mogelijk zou kunnen zijn bezocht door familie en agenten van de Zeeuwse politie.

De vrouw is 79 jaar oud en beginnend dementerend. Zij slikt medicijnen. Toen de medewerker van het verzorgingshuis de vrouw het laatst zag, droeg zij een lange grijsblauwe rok, een lichtkleurige blouse en een roze vestje. Ook had de vrouw een tas bij zich met lange hengsels.

Het signalement van de vrouw is: 1.55 meter lang, zij heeft een slank postuur en kort, grijs, steil haar. De vrouw heeft een goudkleurige bril op.

De familie heeft aangifte gedaan van vermissing van de vrouw. Mocht iemand haar aantreffen, dan wordt verzocht de politie in kennis te stellen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (12-7-2010 om 08:02)
Hopelijk wordt deze mevrouw snel gevonden....maar zij is het laatst gezien bij het Kaaskenswater....is daar al gezocht met een duikploeg dan ?? Sterkte voor de famlie !
Vlissingse (11-7-2010 om 20:26)
Misschien een foto erbij dan weten mensen naar wie ze echt moeten uitkijken
Cookie-instellingen beheren