Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 328 km

Scooterrijdster ernstig gewond

Toegevoegd: 12-07-2010, 08.03 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een ongeluk in Serooskerke (W) is vannacht een scooterrijdster zwaargewond geraakt.


Het 17-jarige meisje uit de gemeente Veere werd rond 05.00 uur door een passerende fietser aangetroffen naast haar scooter op het (brom)fietspad naast de Hondegemseweg ter hoogte van de kruising met De Zompe. Het slachtoffer was buiten kennis en de uitlaat van de scooter was koud. Volgens de politie is het dus mogelijk dat het meisje al even daarvoor ten val was gekomen.

Twee ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen kwamen ter plekke om de gewonde te stabiliseren. Het slachtoffer is uiteindelijk met de helikopter naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd. Over de aard van haar letsel is niets bekend.

De politie sloot na het ongeluk de weg ter plekke af volledig. Hierdoor was bedrijventerrein De Zompe enige tijd niet meer bereikbaar. Later kon het verkeer langs het ongeluk worden geleid en werd ook het bedrijventerrein weer bereikbaar. Rond 07.15 uur kon de scooter worden geborgen. Op dat moment was één rijbaan nog steeds afgesloten.

De politie heeft ter plekke technisch onderzoek gedaan. Mogelijk is de scooterrijdster eerst tegen een paal geklapt en daarna ten val gekomen, maar die theorie wordt nog nader onderzocht.

De politie is op zoek naar mensen die het meisje en haar scooter hebben gezien nog voordat de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MamaDraak (12-7-2010 om 16:49)
@-- wat doet het ertoe wat ze daar deed rond die tijd? 17 jaar... misschien werk? misschien naar huis na de voetbalwedstrijd, veranderd niets aan het verschrikkelijke ongeluk, daar heeft haar leeftijd niets mee te maken!
DeVonk (12-7-2010 om 13:36)
Verschrikkelijk hoor.. Heb dit zelf ook meegemaakt toen ik 17 was.. Ben rond 7uur midden in de polder gevonden door een passerende boer.. Hoe lang ik daar gelegen heb weten ze nog niet. Vermoedelijk zo'n 4uur. Hoop echt dat ook zij er snel en zonder blijvend letsel bovenop komt.. Sterkte..
Sterkte (12-7-2010 om 12:09)
Sterkte aan dit meisje ( jonge vrouw )..
Arno (12-7-2010 om 10:47)
Arm meisje, hoelang heb je daar alleen gelegen? Heel veel sterkte
Cookie-instellingen beheren