Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Autobrand op A58 bij Goes

Toegevoegd: 12-07-2010, 15.53 uur
Auto autobrand op de A58 ter hoogte van Goes
Auto autobrand op de A58 ter hoogte van Goes
© Foto: Marcel Kloet
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een autobrand op de A58 ter hoogte van Goes.
 
Rond 14.35 uur ontdekte een bestuurder van een personenauto dat er rook van onder zijn motorkap kwam. De brandweer van 's-Heer Arendskerke en Goes zijn uitgerukt naar de melding.


Ter plaatse bleek het te gaan om een kokende motor van de auto. De brandweer heeft ter plekke een kijkje genomen maar hoefde niet ingezet te worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dhr. Braamse (16-7-2010 om 22:23)
Toevallig ken ik deze meneer en kan jullie dus ook vertellen dat er helemaal geen kosten worden verhaald bij deze meneer. Weten jullie hoe vaak hulpdiensten per jaar voor "niks" uitrukken? Laten we nu niet zeuren over dit gevalletje omdat dit nu toevallig in het nieuws komt.
Rick (13-7-2010 om 07:57)
Nee hoor, die meneer krijgt gewoon netjes een rekening. De brandweer is niet gratis, zeker niet als hij voor niets komt. Daarom is het dus ook in heel veel europese landen verplicht om een brandblusser in je auto te hebben. Voorkomt nogal wat spektakel zie je wel.
D. (12-7-2010 om 21:08)
@ Edwin (12-7-2010 om 17:57 uur) Als ik het goed heb wordt de brandweer van de belastingopbrengsten betaald en is gratis voor iedereen.
@Edwin (12-7-2010 om 20:00)
Nou ja, ik heb het zelf ook meegemaakt, maar je denkt werkelijk dat je auto of tewel de motor van de auto in de fik staat. Ik wist ook niet dat ook zoiets kon gebeuren. Had geen brandweer nodig omdat mijn bijrijder wist wat er aan de hand was. Een lege koelvloeistoftank.
Edwin (12-7-2010 om 17:57)
Ik neem aan dat de bestuurder van die auto voor de kosten mag opdraaien? Want als je het verschil nog niet bemerkt tussen een kokende motor of...
Cookie-instellingen beheren