Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Diverse auto's vernield na wedstrijd

Toegevoegd: 12-07-2010, 18.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUWVLIET - In de nacht van zaterdag op zondag zijn meerdere auto's vernield in Nieuwvliet. Vermoedelijk is dit gebeurd na de 'troostfinale' tussen Duitsland en Uruguay.

Waarschijnlijk is er vuurwerk gebruikt om de auto's te vernielen. Bij de Zeeuwse politie zijn tot nu toe twee aangiftes binnengekomen. De eigenaar van een op de St. Bavodijk geparkeerde auto meldde dat zijn achterruit er helemaal uit lag. De voorruit van de auto was beschadigd, evenals de ruitenwissers. Een schadebedrag is nog niet bekend.


Ook een auto die geparkeerd stond aan de Heggerank werd beschadigd door, vermoedelijk, vuurwerk. Hier ontstond schade aan de voorruit van de auto. Het exacte aantal vernielde auto's is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (12-7-2010 om 21:16)
Sterkte voor de eigenaren van die auto's. En ik heb medelijden met die lui die zoiets doen, want jullie geesten zijn echt ziek.
Sander (12-7-2010 om 19:04)
Ik vind dit echt niet meer normaal tegenwoordig echt kinderachtig voor een potje voetbal!
Cookie-instellingen beheren