Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rechtzaak tegen Kapellenaar uitgesteld

Toegevoegd: 14-07-2010, 11.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag de zaak tegen een 21-jarige Kapellenaar maar weer eens aangehouden. De jongeman wordt onder meer verdacht van enkele verkrachtingen en aanrandingen toen hij nog minderjarig was, mishandelingen, diefstallen en bedreiging.


De Kapellenaar is inmiddels door vijf deskundigen onderzocht en er zijn geen duidelijke aanwijzingen dat hij een ernstige stoornis heeft. Op verzoek van de advocaat wordt zijn cliënt nu enige tijd geobserveerd in een kliniek, om vast te stellen of de Kapellenaar nu wel of niet aan een autistische stoornis lijdt.

Volgens de officier van justitie is de Kapellenaar nu meer dan genoeg onderzocht. Zij vindt 'dat het nu wel genoeg is'. De zaak van de jongeman wordt nu hoe dan ook op 13 oktober inhoudelijk behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
- (22-7-2010 om 22:37)
Iedereen kent hem persoonlijk..... hij zou nooit zoiets doen. totdat hij het bij jou doet! dan praat je wel anders. alleen maar sterkte aan de slachtoffers, die schoft hoort achter slot en grendel!
Con (22-7-2010 om 22:28)
Wat ze zeggen,"de beste stuurlui staan aan wal "allemaal experts ineens >>?? er bestaat nog zoiets als bewijs wat er gevonden moet worden voordat iemand schuldig is !!
Sherley (16-7-2010 om 09:28)
@chantal gebeurd si gebeurd?en dan zeggene r is geen bewijs?je geeft t beetje toe he.het is goed dat ze het ondrezoeken.knap dat deze meisjes/vrouwen aangeifte hebben durven doen.kijken of het jou over komt chantal of je dan nog zo praat.
DeVonck (16-7-2010 om 00:24)
Gebeurd is gebeurd zegt een bekende van hem? De manier waarop deze 'bekenden' zich uitspreken zegt voor mij genoeg. Dit soort beschuldigingen komen niet uit het niets en zeker niet van meerdere personen. Denk dat de 'onderzoekjes' wel genoeg gekost hebben nu. Keihard aanpakken gewoon.
B v H (15-7-2010 om 20:43)
Stel je zelf eens voor dat het jou overkomt?! hoe zou jij je voelen? hoe zou jou leven er uit zien? werk? vrienden? familie? je geeft alles en krijgt dit als dank! zou jij het leuk vinden als je word beschuldigt van dingen die je niet en nooit heb gedaan of zou doen!? groetjs B v H
Iemand die wel wakker is (15-7-2010 om 20:21)
Ach, jullie kennen hem en daarom heeft hij het niet gedaan. Wat een onzin. Dat houdt alleen maar in dat hij ook jullie goed bij de neus heeft gehad. Denk je nou echt dat hij met een sticker op zijn kop gaat rondlopen dat hij een verkrachter is of zoiets met jullie deelt? Naïviteit ten top! Wake up!
Cookie-instellingen beheren