Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Drugsdealers aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 14-07-2010, 12.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft gisteren in verband met een onderzoek naar verdovende middelen 7 personen in de leeftijd variërend van 34 tot 59 jaar in Vlissingen aanhouden.

De politie was mede naar aanleiding van klachten van overlast een onderzoek begonnen waarbij bleek dat er vanuit een woning in de Van Dishoeckstraat in Vlissingen op grote schaal in verdovende middelen werd gedeald.


Vijf van hen zijn na verhoor inmiddels in vrijheid gesteld. Twee verdachten zitten in het belang van het onderzoek nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (14-7-2010 om 17:45)
Wat een schande,nadat ze in vrijheid zijn gesteld gaan ze gewoon doodleuk verder................zo gaat de overlast nooit over.
Onbekend (14-7-2010 om 17:07)
Bij ons in een wijk in Dauwendaele woont ook een dealer,omwonende hebben de politie hier al meerde keren over geinformeerd maar die laat het afweten...waarschijnlijk te druk met snelheidsovertredingen uitschrijven. Er moet zeker eerst weer een duur onderzoek aan voorafgaan!!
Bloem (14-7-2010 om 15:23)
Na verhoor weer weggestuurt dangaanze tog gewoon op een andre hoek verder dealen.wat snap ik nu niet dan lekker rechtsytsteem in nederland zulke lui zijn gewoon sfeer bepaalend en daar doen ze dan niks tegen en aan...tijd voor harder straffen mischien maakt dat indruk
Karel (14-7-2010 om 13:49)
Goede zaak dat ze mn oude buurtje verlossen van dat tuig! Misschien als vlissingen wat schooner is dat ik dan nog wel terug ga.
Cookie-instellingen beheren