Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Ramkraak bij BCC Middelburg

Toegevoegd: 17-07-2010, 07.58 uur - Update: 17-07-2010, 14.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Onbekenden hebben zaterdag rond 04.35 uur een ramkraak gepleegd bij de BCC in Middelburg.  


Een personenauto met een Belgisch kenteken heeft aan het begin van het Podium, de straat waaraan de BCC gevestigd zit, een paaltje omver gereden om zo binnen de omheining te komen. Vervolgens is met de personenauto de volledige voorpui uit de winkel gereden. Ondanks alle beveiliging zagen de daders toch kans om binnen te komen.  

De technische recherche van de politie Zeeland heeft ter plekke onderzoek gedaan. Om de auto weer uit de winkel te halen moest de brandweer worden ingezet. Deze heeft een paaltje omver gezaagd en het beveiligingsscherm verwijderd. De auto is weggesleept.

Volgens de politie zijn er aanzienlijk veel goederen ontvreemd. Een exact bedrag is nog niet bekend. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de daders van de ramkraak.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren