Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware schade bij botsing Zoutelande: inzet brandweer

Toegevoegd: 15-03-2005, 22.14 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
ZOUTELANDE - De brandweer van het Walcherse Zoutelande heeft dinsdagavond het wegdek gereinigd op Werendijke in Zoutelande. Dit was nodig in verband met een eerder ongeval.


Rond vijf uur botsten twee rode personenauto's op elkaar op bovengenoemde weg. De schade bij die botsing was groot, maar er vielen gelukkig geen gewonden. Wel moesten beide voertuigen worden weggetakeld door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen en moest het wegdek gereinigd.

De brandweer van Zoutelande werd even voor half zes gepiept om het wegdek te reinigen. De brandweer was snel ter plaatse en heeft alle troep van het wegdek gespoten met de stralen hoge druk. Wat de exacte oorzaak van het ongeval is, is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren