Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Event-Safe nu ook op het water

Toegevoegd: 18-07-2010, 13.02 uur
De nieuwe boot van Event-Safe
De nieuwe boot van Event-Safe
© Foto: PR
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Zeeuwse bedrijf Event-Safe, dat zorgt voor de veiligheid bij evenementen, is vanaf heden ook inzetbaar op het water.


Het bedrijf was op medisch gebied al inzetbaar met drie mountainbikes en een Quad. Vanaf heden is er ook een snelle boot inzetbaar. De openwater zwemwedstrijd van Luctor langs de Kaai in Middelburg had de primeur. Tijdens dit evenement verzorgde Event-Safe op de kade de medische hulp en op het water, samen met reddingsduikers, de beveiliging van de zwemmers.

De boot is uitgerust met reddingsvesten voor alle inzittenden, waterbestendige portofoon voor communicatie naar de EHBO’ers op de wal, brandblusser, en een waterdichte verbandtrommel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren