Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermist meisje (9) weer terecht

Toegevoegd: 18-07-2010, 16.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE - Het 9-jarige Duits meisje dat zondag vermist werd op het strand bij Oostkapelle is weer terecht. Dit heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


Het meisje ging rond 13.00 uur zwemmen ter hoogte van strandpaviljoen de Piraat en is daarna niet meer terug gekeerd. De hulpdiensten zette gelijk een grote zoekactie op touw.

Het meisje werd zondagmiddag teruggevonden bij Breezand in Vrouwenpolder. Volgens de politie is zij in goede gezondheid.

Zie ook:
- 18/07/2010: Duits meisje (9) vermist op strand


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (19-7-2010 om 09:44)
De ouders van kinderen worden steeds lakonieker op zijn kinderen te letten dat ze zoek rakken moed dat zijn als zo kind in het water terecht komt en verdrinkt opletten dus!!!!!!!!!!!!!!!
KHV Westkapelle (19-7-2010 om 08:36)
Beste Hennie, wellicht dat je gezien je reactie niet op de hoogte bent van alle feiten omtrent de vermissing van het Duitse meisje. Die sneer naar het VVV is daarom ook ongegrond, zeker gezien het feit dat de SSW de stranden exploiteert. Bravo en sjappoo voor alle betrokkenen van gisterenmiddag.
Nuchtere ouder (18-7-2010 om 23:25)
Beste hennie moeten we voor mensen bordjes ophangen in een vliegtuig met de tekst gevaarlijk om uit te stappen tijdens de rit ? de mensenhoren zelf hun kinderen in de gaten te houden simpel zat. ongelukjes kunnen altijd gebeuren maar geef nu niet het vvv de schuld. nadenken is het sleutelwoord
Hennie (18-7-2010 om 18:22)
Hier is duidelijk dat steeds opnieuw het VVV schromelijk tekort schiet! Die Duitsers zien in onze wateren één boel grote plas! Geen enkel benul van stroming, windrichting enz! Ze willen hier toch de beste zijn? Hou elke vrijdagavond een info avond op campongs en in hotels. Een begin?Ga eens denken!
Cookie-instellingen beheren