Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten rukken uit naar brandmelding bij tunnel

Toegevoegd: 17-03-2005, 15.06 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - De brandweer, politie en ambulancedienst zijn donderdagmiddag even voor drie uur gealarmeerd voor een brandmelding vanuit een gebouw bij de Westerscheldetunnel.


Voor zover bekend kwam de melding vanuit het bedieningsgebouw aan de zijde van Borssele. Direct na de brandmelding werden alle personen in het pand geëvacueerd en werden de hulpdiensten richting het incident gestuurd. Ook werd het verkeer stil gezet.

De brandweer rukte uit met de tankautospuit 4738 (Ovezande), het Snelle Interventie Voertuig 4760 (Borssele) en de Officier van Dienst 4795 (Borssele). Ook gingen enkele politievoertuigen en een ambulance richting het gebouw. Binnen tien minuten bleek dat het een loze brandmelding betrof.

De brandweer kon na ongeveer een kwartier terugkeren naar de kazernes. Waardoor de brandmelding veroorzaakt werd is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren