Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Tien aanhoudingen na grote vechtpartij

Toegevoegd: 20-07-2010, 14.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft maandagavond laat tien personen aangehouden in verband met een grote vechtpartij op een parkeerterrein aan het Geldeloozepad in Goes.

Een groep jongeren uit Goes was aan het voetballen op het kunstgrasveld aan het Geldeloozepad en werd na afloop geconfronteerd met een groep jongeren uit Vlissingen.
 
Door onbekende oorzaak ontstond een vechtpartij waarbij in ieder geval één persoon gewond raakte. Deze man, een 18-jarige Goesenaar, heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Alle tien de verdachten zijn kort na de vechtpartij aangehouden. Het gaat om vier 18-jarige mannen (drie uit Vlissingen en één uit Middelburg), drie 20-jarige mannen (twee uit Vlissingen en één uit Oost-Souburg), twee 21-jarige mannen uit Vlissingen en een 22-jarige man uit Vlissingen. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (22-7-2010 om 22:30)
Het is goed dat ze zijn opgepakt, een teken naar de jeugd dat ze niet zomaar kunnen doen wat ze willen en dingen ongestraft kunnen uitvechten. laat ze maar eens voelen wat ze aanrichten, niet alleen door de vechtpartij, maar (waarschijnlijk) door hun agressieve houding in het algemeen.
Anoniem (21-7-2010 om 21:44)
Zo praat je niet over mensen als jij vroeger geen leuke en makkelijke jeugd gehad hebt dan zou je misschien het zelfde gedaan hebben... je iwlt niet weten hoe het is.... en zeg niet zulke dingen over hun want het zijn ook maar mensen..
Rinus (21-7-2010 om 11:25)
Zet het schorem toch lekker een tijdje in torentijd waar ze thuis horen.
Bram (21-7-2010 om 01:08)
Prachtige kans om deze (vervelende) jongeren de vakantie in Torentijd te laten doorbrengen. Pas laten voorkomen als de school weer begint.
Jasper de Rasper (20-7-2010 om 21:07)
Dat krijg je ervan. Hou er toch mee op jongens.
Cookie-instellingen beheren