Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 55 km

Winkelier mishandeld door dieven

Toegevoegd: 20-07-2010, 21.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
CADZAND - Een oplettende winkelier uit Cadzand is dinsdagmiddag mishandeld nadat hij een winkeldief staande hield.

De winkelier was in zijn winkel aan de Boulevard de Wielingen in Cadzand toen hij drie jongens bij de rekken voor zijn winkel zag staan. Hij herkende de jongens van een eerder bezoek aan zijn winkel toen er spullen weggenomen waren. De winkelier hield de jongens in de gaten, die vervolgens een nabijgelegen winkel binnen gingen.


Even later kwamen de jongens weer naar buiten en één van de jongens pakte toch nog een kledingstuk uit het rek van de winkelier. De jongens vluchtten weg op fietsen. De winkelier rende achter de jongens aan. De jongen met het kledingstuk kon hij nog pakken. De jongen gaf daarop snel het kledingstuk terug.

Terwijl de winkelier deze jongen vasthield, kwam één van de andere twee jongens op de winkelier af en sloeg hem op zijn hoofd. De winkelier moest daardoor de jongen loslaten. Maar al snel herpakte hij zich en greep de jongen nogmaals. Beide jongens sloegen vervolgens de winkelier, waardoor zij uiteindelijk konden ontkomen.

De winkelier hield er pijn aan zijn hoofd aan over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (21-7-2010 om 14:43)
En weet je.. als je als winkelier ze nu (of iets daarvoor) een tik verkoopt omdat ze jatten, wordt je zelf vervolgd voor mishandeling. Rare wereld :S
Engeltje (21-7-2010 om 11:13)
Ja lilian daar moet ik je gelijk ingeven. maar waar gaat dit naar toe met de jeugd ouders zijn hier ook wel een beetje schuldig aan. Op voeding is er vandaag aan de dag niet meer aan de order ze zeggen maar wat ze willen.
Lilian (20-7-2010 om 23:03)
Knap van die winkelier dat hij voor zijn toko opkomt. Erg jammer dat hij dit met mishandeling moet bekopen en de daders op vrije voeten zijn. Ook als ze alsnog gepakt worden zullen ze er volgens het nederlandse rechtsysyteem er te makkelijk van afkomen!! NEDERLAND ROER JE OVER HET RECHTSYSTEEM!!
Natas (20-7-2010 om 22:19)
En omstanders deden zeker niks..............................
Cookie-instellingen beheren