Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op Chinees echtpaar in Goes

Toegevoegd: 21-07-2010, 15.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Dinsdagavond omstreeks 23.15 uur hebben onbekenden gepoogd een Chinees echtpaar te overvallen in de Gasperistraat in Goes.


Het echtpaar is eigenaar van een chinees restaurant in De Spinne in Goes. Nadat ze gisterenavond omstreeks 23.00 uur hun restaurant hebben afgesloten zijn ze naar hun woning aan de Gasperistraat in Goes gegaan. Aldaar werden ze opgewacht door twee personen die gewapend waren.

Deze trachten de mensen te beroven. Omdat beiden gingen gillen zijn de twee daders te voet weggevlucht. Het echtpaar is bij de overval niet gewond geraakt. Bij de overval zijn alleen wat persoonlijke bezittingen buitgemaakt.

is het de overvallers om de opbrengst van het restaurant te doen geweest maar deze had het echtpaar niet bij zich. Van de twee overvallers zijn geen duidelijke signalementen bekend. 

Getuigen die gisterenavond in de Gasperistraat of De Spinne vreemde dingen hebben gezien worden verzocht kontakt op te nemen met de politie. Ze kunnen bellen met 0900-8844.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (22-7-2010 om 12:49)
De politie doet in dit geval niks, hooguit verklaring opnemen van de slachtoffers en dan verdwijnt het in de archiefkast. Zo werkt dat in Nederland, dergelijke criminelen krijgen hier vrij spel.
Klant (22-7-2010 om 00:27)
Zo triest.... Deze mensen werken echt dag en nacht in die zaak en nu dit weer... hoop dat ze daders te pakken krijgen
Marielle (21-7-2010 om 21:12)
Triest dat mensen zo in elkaar zitten ik zou zeggen tegen de daders ga een echt leven zoeken en laat mensen in hun waarde en met rust
Kok (21-7-2010 om 20:43)
k werk zelf ook in de horeca.en leef met deze mensen mee. te erg heb je je een hele dag staan werken,en dan krijg je dit.
Marco (21-7-2010 om 20:37)
Misschien rare vraag hoor: Maar was het de zelfde eigenaar dat beschoten werdt, of was het een andere..? Wordt tijd dat de politie daar gaat staan, hoelang het ook kan duren voordat er iets gebeurt inplaatsvan rond te rijden en dan net mis lopen, gewoon bij elke winkel zooi politie zetten.
Biggie (21-7-2010 om 18:01)
3e overval op deze chinees, vorig jaar werd de eigenaar ook al neergeschoten
Cookie-instellingen beheren