Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Parkeerwacht mishandeld in Renesse

Toegevoegd: 21-07-2010, 18.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Rond 15.15 uur op woensdagmiddag is een 45-jarige verdachte uit Kockengen aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie. De man wordt er van verdacht een parkeerwacht van de gemeente Schouwen Duiveland te hebben mishandeld.

De parkeerwacht was aan het werk op de Jan van Renesseweg in Renesse. Er stonden daar enkele tientallen auto's fout geparkeerd en de parkeerwacht was daar, samen met een collega, bekeuringen voor aan het opmaken.
 
Ineens stond de eigenaar van een fout geparkeerde auto voor zijn neus. Deze man probeerde de handcomputer van de parkeerwacht uit zijn handen te trekken. Dit lukte niet, maar er ontstond wel schade aan de computer. Er ontstond een worsteling en beide mannen kwamen hierdoor op de grond terecht.


Door de collega van de parkeerwacht is meteen de politie in kennis gesteld en die kwam ter plaatse. De agenten hielden de man uit Kockengen aan en hebben hem overgebracht naar het bureau. Daar wordt hij nog gehoord.

De parkeerwacht heeft aangifte gedaan. Zijn kleding is door de vechtpartij gescheurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (22-7-2010 om 14:06)
Nou het is wat zeg, Doe je werk en dan krijg dit. Heel veel strekt voor deze man. Ik hoop dat die gauw weer kan werk. En Denhaag doe hier wat aan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Gr uit vlissingen
Rene (22-7-2010 om 07:44)
Laat die man zelf maar eens een keer parkeerwacht spelen en dan vragen bij een zelfde actie wat of zijn reactie is,beslist dat hij dan een andere kijk op zaken krijgt voor de mensen die de orde proberen te handhaven,alle lof voor de parkeerwachters.
Jan (22-7-2010 om 07:15)
Wat bezielen de mensen toch, deze mensen doen hun werk ,maar een flinke boete en een cursus agressie laten volgen is gepast en niet ermee weg laten komen,zulk gedrag moet je gelijk in dammen bij deze mensen
Renessenaar (21-7-2010 om 21:40)
Dit soort mensen met een kort lontje direct opsluiten. Meestal komen ze ermee weg tegenover gewone burgers. ,daarom is het goed dat er snbel wordt opgetreden.
Francois (21-7-2010 om 21:03)
Komt ie uit Belgie en dan zo heldhaftig... Het zijn in Schouwen geen parkeerwachters maar handhavers openbare ruimte die ook voor fout parkeren kunnen schrijven, wet mulder. Deze dienders zijn heel coulant en hebben een ruime bevoegdheid en taak. Sterkte toezichthouder!
Judge dredd (21-7-2010 om 19:50)
Oei oei, justitie is juist zeer streng voor dit soort mishandeling van ambtenaren. ik denk dat deze meneer slimmer was geweest om gewoon die bekeuring te betalen. hopelijk zetten ze hem lekker lang vast. een schade vergoeding aan de parkeerwacht lijkt mij ook op zijn plaats.
Cookie-instellingen beheren