Weerbericht:
Buien, vooral zondag met onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ziet motorrijdster over het hoofd

Toegevoegd: 19-03-2005, 19.58 uur
Door: Politie Zeeland
'S HEER HENDRIKSKINDEREN - Een 46-jarige motorrijdster uit Goes is vrijdagmiddag gewond geraakt toen ze werd aangereden door een 85-jarige automobilist uit de gemeente Borsele.


De vrouw stond rond 16.15 uur op de Nieuwe Rijksweg in ‘s Heer Hendrikskinderen te wachten voor het rode verkeerslicht toen de 85-jarige automobilist haar van achteren aanreed.

De automobilist dacht dat de verkeerslichten op groen stonden en zag daarbij de stilstaande motorrijdster over het hoofd waarna hij vervolgens over de vrouw heen reed.

Ze werd door omstanders/getuigen(toevallig langs komende brandweer mensen) van onder de auto gehaald waarna ze met onbekend letsel per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen moesten worden afgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren