Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 42 km

Gewelddadige overval op Vlissinger opgelost

Toegevoegd: 22-07-2010, 21.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Met de aanhouding van een 20-jarige inwoner van Vlissingen heeft de Zeeuwse politie een gewelddadige beroving opgelost op een 47-jarige man, eveneens afkomstig uit Vlissingen.


In mei van dit jaar was de 47-jarige Vlissinger in Oost-Souburg. De man had die dag zijn zojuist gestorte vakantiegeld opgenomen. Met dit geld in zijn portemonnee werden door hem enkele horecagelegenheden bezocht.

Dit was niet geheel onopgemerkt gebleven bij de 20-jarige verdachte. Later op die avond werd het slachtoffer namelijk door de verdachte buiten bewustzijn geslagen waarna hij van zijn portemonnee werd beroofd.

Het slachtoffer werd kort na deze gewelddadige overval in ontredderde toestand door omstanders aangetroffen en naar het ziekenhuis overgebracht. Daar werd hij aan zijn verwondingen behandeld. De man kon na behandeling wel weer naar huis.

De verdachte van deze beroving zit nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (23-7-2010 om 19:59)
Straf: 20 uur dienstverlening en verplicht sorry zeggen tegen slachtoffer.
MotoRob (23-7-2010 om 17:54)
Met een dikke portermonee de kroeg(en) bezoeken is niet echt slim, niet dat ik hier mee de beroving goed wil praten want dat is en blijft een laffe daad en moet kijhard bestraft worden.
Claudia (23-7-2010 om 10:02)
2 jaar, 16 uur per week bij slachtofferhulp laten werken, mafkees serieuze straf lijkt me op zn plaats hier
Piet (23-7-2010 om 09:24)
Het zal wel weer een paar maanden voorwaardelijk worden en een taakstraf. Zo iemand moet de komende tien jaar niet meer vrij rondlopen. Voor een paar 100 euro iemand bijna het licht uit de ogen slaan. Kom nou toch..
Marga (23-7-2010 om 08:26)
20 jarige snotjong moet een strenge heropvoeding krijgen. Het is een deugeniet. En het slachtoffer was ook niet slim om met zo veel geld een kroeg in te stappen. Nu werd hij beroofd maar hij had het ook kunnen verzuipen en daar van in coma kunnen raken. Ja sorry hoor.
Natas (23-7-2010 om 05:31)
En blijven vasthouden en niet meer loslaten.
Cookie-instellingen beheren