Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst op trein in Sas van Gent

Toegevoegd: 23-07-2010, 17.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Op de Westdam in Sas van Gent heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij een goederentrein en een auto betrokken waren.


Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist tegen de trein aan. Bij de botsing raakte niemand gewond.

De overgang was lange tijd afgesloten voor onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WHV (31-7-2010 om 17:41)
Zijn we het dodelijk ongeval december 2008 in Kapelle nu al weer vergeten??? R.I.P. Marieke en Anne
Oma (31-7-2010 om 00:12)
@Claudia. Ik de weet dat dit eenkwestie van opvoeden is maar het probleem is dat de slagbomen regelmatig dicht gaan terwijl er in de verste verte geen trein te bekennen is. Het is al gebeurd dat de politie eraan te pas moest komen en wat wordt er door de beheerder aan gedaan? HELEMAAL NIKS!!
Piet (24-7-2010 om 21:56)
Halfe slagbomen zijn gemaakt om in geval van nood van de overweg af te kunnen komen. niet om vlak voor een trein over te zigzaggen.
Olivier (24-7-2010 om 12:33)
Er staat toch echt op de slagboom; "wacht tot het rode licht is gedoofd". Staat er niet voor niets zou ik zo denken. hele of halve slagbomen als ze naar beneden zijn weet je gewoon dat je ervoor moet stoppen, dus beter ook geen hulp meer verlenen als mensen het risico nemen.
Belgje (24-7-2010 om 07:25)
Als je voor elke auto geld krijgt die deze overweg zigzaggend neemt hoef ik niet meer te gaan werken :)
Claudia (24-7-2010 om 06:44)
@oma, halve spoorbomen zijn duidelijk genoeg.als t goed is is dat die kinderen goed uitgelegd als ze daar elke dag langs moeten.bij dubbele bomen kunnen ze er ook langs en onderdoor. kwestie van opvoeden. ik heb alleen te doen met de persoon in de trein in dit geval, die zal flink geschrokken zijn.
Cookie-instellingen beheren