Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 179 km

Jongen aangehouden voor mishandeling

Toegevoegd: 25-07-2010, 21.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Zondag heeft een 20-jarige man uit Euskirchen (D) aangifte gedaan van mishandeling.


De man liep afgelopen nacht met vrienden over de Roelandsweg in Rensse en werd, zonder dat daar enige aanleiding toe was, door een jongen die deel uitmaakte van een groep jongeren in zijn gezicht geslagen en geschopt.
 
Het slachtoffer moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. De politie heeft een verdachte, een 19-jarige jongen uit Rotterdam, aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwsche jongere van 24 (26-7-2010 om 17:45)
@bewoner renesse hoho niet alle jongeren zijn tuig,kijk dat er in renesse veel stadse mensen (zonder normen en waarden) vakantie vieren is nu eenmaal zo maar om dan maar gelijk het jongerentuig te gaan roepen is discriminatie van de meestel nette zeeuwsche jeugd met gevoel voor andermans spullen
Marga (26-7-2010 om 10:42)
Wat een waardeloos laf figuur. Slechte jeugd gehad? Moet hij daarom zo nodig iemand aftuigen? Zulke mannetjes verdienen zelf een goed pak rammel en kunnen beter nog maar met Mammie en Pappie op vakantie gaan. Laat hem anders lekker in Rotterdam blijven! Ik wens de man uit Euskirchen sterkte!
Rinus (26-7-2010 om 01:39)
Dat men op vakantie komt is leuk maar iom te vechten kun je beter oprotten naar Rotterdam EZEL!!!!!!!!!
Bewoner Renesse (26-7-2010 om 00:39)
Het was een grote zooi afgelopen zaterdag in Renesse, er is ook dame aangehouden die het nodig vond op een auto te dansen, veel vechtpartijtjes van mij mag de politie de orde handhaven met knuppel en paar dagen opsluiting van het jongerentuig !!!
Cookie-instellingen beheren