Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Tractor verleent geen voorrang aan personenauto

Toegevoegd: 19-03-2005, 20.05 uur
Door: Politie Zeeland

SCHARENDIJKE - Donderdag rond 09.00 uur vond in Scharendijke een aanrijding plaats tussen een tractor en een personenauto.

Een tractor met dieplader geladen met zand, bestuurd door een 27-jarige man uit Zierikzee, reed op de Middelplaat en verleende bij het oprijden van de parallelweg van de Brouwersdam geen voorrang aan een van linkskomende personenauto.

De personenauto klapte vervolgens op de linkervoorzijde van de tractor. De automobilist, een 81-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, en zijn vrouw werden beide met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Dirksland. De bestuurder van de tractor kwam met de schrik vrij.

De personenauto raakte bij het ongeval aan de voorzijde volledig vernield, van de tractor is het voorwiel afgebroken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren