Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Aanhanger met mest gekanteld

Toegevoegd: 26-07-2010, 11.20 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Op de rotonde van de N59 tussen Oosterland en Bruinisse is vanochtend een aanhanger van een vrachtauto op zijn zijkant beland.

Het ongeluk vond volgens de politie rond 09.25 uur plaats op de kruising van de Groeneweg, de N59 en de Rijksstraatweg. De aanhanger van de vrachtwagen reed ook een lantaarnpaal omver die tussen de N59 en de Parallelweg stond.


De aanhanger was geladen met mest en de lading moest voor de berging worden overgeladen in een andere aanhangwagen. Door het ongeluk was één rijbaan van de rotonde enige tijd afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat zorgde voor een omleiding over de andere baan van de rotonde.

De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mina3 (26-7-2010 om 13:12)
Shit happens... fijn dat de bestuurder er niks aan over heeft gehouden dan waarschijnlijk flink te zijn geschrokken...
Cookie-instellingen beheren