Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Weer aangiftes vernielingen auto's

Toegevoegd: 26-07-2010, 14.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij de politie Zeeland zijn gisteren en vandaag 16 aangiftes binnengekomen van vernielingen aan personenauto's. Vorige week deden ook al 32 gedupeerden aangifte.

De vernielingen zijn gepleegd in de afgelopen week en het afgelopen weekend. Alle vernielde auto's stonden geparkeerd aan de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg. De vernielingen aan de auto's zijn voornamelijk krassen en afgetrapte spiegels.


De politie doet nog onderzoek naar de massale vernielingen.

Zie ook:
- 23/07/2010: 32 Auto's bekrast in Middelburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Golf 1 (3-8-2010 om 23:16)
Wat heben mensen mijn auto ook allen ramen er uit niet noormaal meer he hoop de ze die pakken zullen mensen weet hoe het is en niet van de verekeing trug krijgen mijn auto moets naar de slopp toe dat ze hem zo erg ge sloop heben
Gianna (28-7-2010 om 09:57)
Als de gedupeerden in 2-tallen elk een paar uur de wacht houden dan lijkt mij dat effectiever. Kan de politie ook gewoon zijn werk blijven doen in plaats van een hele nacht posten.
P Piraat (28-7-2010 om 00:55)
Vorig jaar december stond ik erop te kijken dat een fietser mijn spiegel van de auto af trapte. Dus ik verhaal halen. De betreffende man 'aangehouden' en de politie gebeld. Wat denk je? mocht zelf de hele nacht op het bureau zitten. Volgende keer los ik het zelf op!
Stef (27-7-2010 om 23:10)
Ik zag ze vanmorgen weer wel een camera plaatsen bij het shellstation te Arnemuiden op de A58, daar hebben ze kennelijk wel de manuren voor. Maar waar de burger echt last van heeft, daar grijpen ze niet in, jammer
D. (27-7-2010 om 22:26)
Voor een paar tientjes heb je een redelijke webcam. Ik snap niet dat mensen in zo een geval (waar het al veel langer gebeurt) zo iets eenvoudigs als de computer niet weten te gebruiken.
Anoniem (27-7-2010 om 10:15)
Mijn auto is ook bekrast heb ook gister aangifte gedaan bij de politie weet je wat ik terug krijg we hebben te weinig aanknopingspunten om een verder onderzoek te starten maar we slaan je gegevens wel op in ons bestand criminaliteit :S zelf mag je niks ondernemen want dan ben je zelf de lul..
Cookie-instellingen beheren