Weerbericht:
In het noorden bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Politie houdt twee mannen aan na achtervolging

Toegevoegd: 19-03-2005, 20.07 uur
Door: Politie Zeeland
KAPELLE - Politie Zeeland heeft donderdagmorgen na een achtervolging twee mannen aangehouden. Beide mannen, een 19-jarige man uit Fijnaart en een 20-jarige man uit de gemeente Halderbergen reden in een gestolen personenauto.


Rond 08.45 uur kwam bij de politie een melding binnen dat in Rilland twee mannen vermoedelijk de kentekenplaten hadden gewisseld van een personenauto en vervolgens waren weggereden over de A58 richting Goes. De auto met daarin twee mannen werd gesignaleerd door de video-auto waarna op de Middelburgsestraat in Goes een stopteken werd gegeven.

In eerste instantie was de auto gestopt maar ging er vervolgens met grote snelheid vandoor, achtervolgd door de video-auto, richting Heinkenszand en vervolgens terug richting Kapelle. Hierbij werden snelheden gemeten van meer dan 200 km per uur. De bestuurder nam vervolgens de afslag Kapelle en reed op de kruising Nieuwe Vierwegen met hoge snelheid door roodlicht waarbij hij in botsing kwam met een personenauto.

Na de aanrijding kwam de gestolen auto op de kop tot stilstand. De passagier, de 19-jarige man uit Fijnaart, werd gelijk ter plaatse aangehouden.

De bestuurder ging ervan door maar werd even later in een boomgaard aangehouden.Beide mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

De personenauto bleek op 12 maart jl. in Antwerpen te zijn gestolen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren