Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk op N57

Toegevoegd: 27-07-2010, 16.21 uur - Update: 27-07-2010, 22.35 uur
Bij het ongeluk waren vier voertuigen betrokken. Er waren twee gewonden.
Bij het ongeluk waren vier voertuigen betrokken. Er waren twee gewonden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Bij een aanrijding op de Vrouwenpolderseweg (N57) tussen Serooskerke (W) en Vrouwenpolder zijn vanmiddag vier mensen gewond geraakt.
 
Het ongeluk vond rond 14.30 uur plaats nabij Boomgaard De Zoete Kers aan de Plantlustweg. Bij de botsing waren twee Nederlandse personenauto's, één Duitse personenauto en een Nederlandse bestelbus betrokken.


Een 43-jarige automobilist uit Neuss (D) reed over de N57 komende uit de richting van Vrouwenpolder en gaande in de richting van Serooskerke. Toen de man achteraan sloot in een file die op de N57 stond vanwege de wegwerkzaamheden aldaar, stopten twee auto's die achter hem reden ook. Deze auto's werden bestuurd door een 35-jarige man uit de gemeente Hulst en een 52-jarige vrouw uit Amersfoort.

De auto die daar achter reed, welke werd bestuurd door een 51-jarige man uit Vlissingen, kon niet meer op tijd tot stilstand komen. Door de aanrijding die volgde botsten ale auto's tegen elkaar.

Twee ambulances kwamen ter plekke om naar de betrokkenen te kijken. De man uit Vlissingen, de vrouw uit Amersfoort en haar bijrijder, een 64-jarige man uit Amersfoort en de man uit de gemeente Hulst raakten allen lichtgewond. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (28-7-2010 om 23:39)
@Vlissinger: bijvoorbeeld in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk weet ik dat die inderdaad ook snachts doorwerken bij wegwerkzaamheden. Natuurlijk niet elk buitenland nee.
Vlissinger (28-7-2010 om 20:21)
@ Peterzeelandnetvideo: ik weet niet welke landen jij bedoelt met buitenland maar ik moet zeggen dat onze wegen tenminste goed aangelegd worden en niet zoals in portugal, spanje etc met gaten in de wegen. Dan maar een paar maanden duren en goed berijdbaar.
Peterzeelandnetvideo (28-7-2010 om 15:06)
Het is trowuens een schande dat de aanleg voor die N57 zo lang duurt! Neem een voorbeeld aan het buitenland, daar werkt men dag en nacht door ook in het weekend en vakanties, die doen geen 2jaar om een stukje weg aan te leggen of te repareren hoor. Een oplossing voor de lange termijn.
Peterzeelandnetvideo (28-7-2010 om 15:03)
@peterweter: volgens mij weet jij niet alles en haal je nu wat mensen door elkaar. Ennywee, ik was er niet bij, zoals zovelen van de reageerders. Maar achterop rijden, dan ben je bijna altijd fout. En ja veelste druk nu en ja toeristen rijden graag maar 2/3 van de maximale snelheid.
Leesbril (28-7-2010 om 14:48)
@peter en @beter controle waar is jullie leesbril er staat "Toen de man achteraan sloot in een file die op de N57 stond vanwege de wegwerkzaamheden aldaar" mvg
Marina (28-7-2010 om 11:23)
@beter controle, niet goed gelezen zeker!! De toerist was niet de oorzaak, die Vlissinger zat niet op te letten. Mensen zijn dikwijls te ongeduldig, moest er wat beter worden opgelet had je zulken niet. 40 jaar geleden was BoZ- Goes de dodenweg van Zeeland en nu!!!
Cookie-instellingen beheren