Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweerpost Veere krijgt nieuwe tankautospuit

Toegevoegd: 20-03-2005, 20.46 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
VEERE - De brandweerlieden van de post Veere krijgen medio juni/juli 2005 een nieuw blusvoertuig.


Het brandweerkorps Veere heeft de afgelopen tijd gediscussieerd over het nieuw aan te schaffen voertuig, maar heeft besloten te kiezen voor de combinatie MAN-HDS. Het voertuig zal worden voorzien van een volautomatische versnellingsbak en zal gaan beschikken over een bronzen pomp met automatische pompdrukregeling. Het chassis van het voertuig zal luchtgeveerd zijn.

De brandweer van Veere beschikt nu nog over een tankautospuit met opbouw Mostard-Bachert. Dit voertuig dateerde uit 1987 en was na 18 jaren trouwe dienst nodig aan vervanging toe. Ook dit voertuig zal overigens het roepnummer 46-32 met zich meedragen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren