Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzen onderdeel van internationale drugscontrole

Toegevoegd: 20-03-2005, 20.46 uur
Door: Politie Zeeland
TERNEUZEN - In Terneuzen is op vrijdag 18 maart 2005 meegewerkt aan een internationale drugscontrole onder leiding van Hazeldonk.


In Terneuzen vond de controle plaats tussen 16.00 uur en 22.00 uur. De actie is gedaan door 31 medewerkers van diverse onderdelen: 26 mensen van de Regiopolitie Zeeland, 4 mensen van de Koninklijke Marechaussee (brigade Terneuzen), 1 politie Parketsecretaris.

Er werden 105 personen gecontroleerd uit 42 voertuigen. 65 van deze mensen waren in het bezit van softdrugs. Van al deze personen werden de softdrugs ingenomen en in 13 gevallen werd hen een schikking aangeboden van 100 euro i.v.m. het feit dat zij meer bij zich hadden dan 5 gram .

Aan 4 personen werd een dagvaarding uitgereikt i.v.m. het voorhanden hebben van softdrugs. Er werd tevens een dagvaarding uitgereikt voor het in bezit hebben van messen. Verder werd tegen twee personen proces verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en werden 15 personen bekeurd voor overige overtredingen.

Er werd in beslaggenomen; 230,3 gram hennep, 38,8 gram hasj, 17 joints,9 space cakes, 3 messen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren