Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ontkent seksueel misbruik

Toegevoegd: 29-07-2010, 20.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft donderdag de rechtbank verzocht een 42-jarige Oost-Souburger een gevangenisstraf van veertien maanden plus nog eens zes maanden voorwaardelijk op te leggen.


Verder wil de officier dat de Souburger onder toezicht van de reclassering komt te staan, een schadevergoeding van 2500 euro betaalt. De Souburger, die ontkent,  zou van juli 2008 tot en met 1 maart van dit jaar zijn stiefdochter seksueel hebben misbruikt.

Het vermeende misbruik begon toen het meisje elf jaar was en vond meestal plaats vlak voor zij ging slapen. Hij kwam haar welterusten zeggen, gaf haar een stuk chocolade en vervolgens werd het meisje misbruikt . De Souburger houdt bij hoog en laag vol dat alles is verzonnen en dat het een wrakactie van zijn echtgenote is, met wie hij in een scheiding ligt.

Opvallend was overigens dat de ontkennende Souburger wel zei: ,,Als het bewezen wordt wil ik wel behandeld worden''. De Souburger werd in 2006 ook al eens voor een zedenmisdrijf veroordeeld.

Uitspraak 12 augustus.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Muy thai (30-7-2010 om 18:44)
@ asics, nu in landen zoals thailand gewoon de DOODSTRAF staat op kinderverkrachting heeft het pedofielen netwerk zich weer hier gevestigd. hier kan je janken over je eigen slechte jeugd en dan ga je vrijuit. hoera voor nederland, de utopie voor smeerlappen !
Jeroen (30-7-2010 om 18:15)
Ze moeten,bij alle pedo's hun handeltje en handen er van afsnijden zonder verdoving,anders voelen ze de pijn niet,maar ze mogen ze ook aan de hoogste boom hangen.
Hippo (30-7-2010 om 13:13)
Ongelofelijk, de slachtoffers hebben levenslang en dit figuur komt er met bijna geen straf af. Klopt toch van geen kanten.
Asics (30-7-2010 om 11:53)
Weer zo een monster, nederland zit vol met die viezerikken blijkbaar. Hoe komt dat toch ? dat is niet normaal hoor !! Nederland = pedofielen paradijs.
Piet (30-7-2010 om 07:31)
Zo zie je maar weer dat de straffen lachertjes zijn. Al eerder veroordeeld voor een zedenmisdrijf en gewoon in herhaling vallen. Hij heeft zn kans gehad en verdient levenslang, want hij is een gevaar voor anderen blijkt nu.Maar nee, eisen ze een paar maanden....hoe kan dit toch..?
Cookie-instellingen beheren