Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Overleden na insectensteek

Toegevoegd: 29-07-2010, 20.20 uur
Door: Roland de Jong\
POPPENDAMME - In het Walcherse dorpje Poppendamme is vanavond iemand overleden, vermoedelijk nadat hij/zij werd gestoken door een insect.


Het incident voltrok zich rond 19.00 uur in de Poppendamseweg nabij Grijpskerke. Twee ambulances, de politie en de traumahelikopter werden met spoed ter plekke gestuurd. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest.

De politie meldde eerder vanavond dat het slachtoffer was gestoken door een insect, later kon de politie alleen bevestigen dat het slachtoffer was overleden door een “medische oorzaak”.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
???????? (31-7-2010 om 10:16)
Ik weet wat jullie voelen ik heb dit vorig jaar hetzelfde meegemaakt,Dit alles door zo een klein beestje Heel veel sterkte gewenst
Ko (31-7-2010 om 00:24)
Even een berichtje op Maris sommige mensen kunnen een allergische reactie krijgen op basis van een insectenteek, hierbij moet je denken aan een Wesp, in medische termen noemen ze dit een anafylactische shock (dit is een levenbedrijgende situatie) snelle inzet door het MMT is hierbij noodzakelijk.
M.Broekhuijzen (30-7-2010 om 13:59)
Beste Nabestaanden, Ik wil jullie ondanks dat ik jullie niet ken maar zeker weet wat jullie nu voelen en moeten meemaken omdat mij dit vorig jaar ook zo overkomen is, heel erg veel sterkte wensen met die zo plotselinge overlijden van een geliefde
????? (30-7-2010 om 12:02)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden van deze persoon. heel erg om zo een dierbare te verliezen door zo een klein rot beestje. ik weet als geen ander hoe de nabestaanden zich voelen.
Maris.. (29-7-2010 om 20:55)
Het is zeker niet bekend wat voor insect het was?
Cookie-instellingen beheren