Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 33 km

Onderzoek na aantreffen gewonde

Toegevoegd: 30-07-2010, 08.25 uur - Update: 30-07-2010, 10.57 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - In de nacht van donderdag op vrijdag is in Burgh-Haamstede een gewonde jongen aangetroffen.


De 15-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel werd omstreeks 04.45 uur aangetroffen in de berm bij de Attent-supermarkt nabij de campings aan de J.J. Boeijesweg. In eerste instantie werden twee traumahelikopters opgeroepen. Die werden later afgezegd. De jongen is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij was aanspreekbaar. Het letsel van de jongen bleek erg mee te vallen. Hij kon vanochtend het ziekenhuis alweer verlaten.

Volgens de politie is er waarschijnlijk sprake geweest van een geweldsdelict. De politie heeft de zaak in onderzoek. Vanochtend heeft de technische recherche ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan. Of dat iets heeft opgeleverd is nog niet bekend.

Een 14-jarige verdachte uit IJsselstein is vanochtend aangehouden. De politie heeft de zaak nog steeds in onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jedidja (1-8-2010 om 15:36)
Sterkte voor de jongen!
Cookie-instellingen beheren