Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Verbranding bouwspeelplaats Middelburg

Toegevoegd: 30-07-2010, 16.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Wethouder Hannie Kool-Blokland heeft vanmiddag in Middelburg de jaarlijkse huttenbouwverbranding aangestoken.


De wethouder stak het vuur rond 14.00 uur aan op het grasveld aan de Geersesweg. Een groot aantal kinderen had daar sinds maandag gewerkt aan hutten. Die zijn door de organisatie uit elkaar gehaald en als afsluiting zijn deze dus vanmiddag in brand gestoken.
 
De jeugdbrandweer van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg zorgde samen met enkele volwassen collega's voor een veilig verloop van de traditionele verbranding.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-8-2010 om 22:04)
Ach..het milieu is toch al verknald :)
Ernst (1-8-2010 om 11:18)
Vroeger hadden we in Vlissingen ook een verbranding van al het bij speelstad gebruikte hout. Echter geeft de gemeente Vlissingen de vergunning daarvoor liever aan iemand die een vuurwerkshow geeft, want daar verdient men aan. Dus voor ons is het nu met de hand afbreken. Lang leve de commersie.
Pyro (31-7-2010 om 15:18)
Lekker fikkie stoken, dat vinden alle kindertjes groot of klein leuk.
Poedel (31-7-2010 om 10:37)
Het was weer een top week voor de kleintjes
Bouwspeelplaats (30-7-2010 om 22:24)
Kinderen vonden het deze week erg leuk !!! Fijn dat het mogelijk werd gemaakt door de vele vrijwilligers.
Vriend (30-7-2010 om 22:01)
Het milieu? Net zoals een ieder, een stookvergunning, alleen schoon hout en aan de veiligheid gedacht. En dat inderdaad om een geweldig evenement voor de kinderen draaiende te kunnen houden. Het afvoeren van het hout kost behoorlijk wat en zonder giften en subsidie draaien is dan wel erg moeilijk!
Cookie-instellingen beheren