Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Viertal opgepakt voor vernielingen

Toegevoegd: 01-08-2010, 19.00 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.45 uur zijn vier jongeren op de Weverijstraat in Domburg aangehouden wegens vernieling.


De jongemannen, twee 18-jarige mannen uit Terneuzen, een 18-jarige man uit Axel en een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen, worden ervan verdacht even daarvoor, in genoemde straat, tegen de buitenspiegels van aldaar geparkeerd staande auto getrapt te hebben.

Er raakten meerdere spiegels vernield.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erwin (2-8-2010 om 16:05)
@marcel. ik denk niet deze zeeuws vlamingen die spiegels en krassen op NIEUWE vlissingseweg op hun geweten hebben. Maar dat moet makkelijk te traceren zijn voor de politie, even de telefoonprovider om info vragen
Marcel (1-8-2010 om 21:19)
Mischien hebben deze jongens ook de auto,s beschadigd op de oude vlissingse weg,hoop dat het ze zijn je moet met je poten van ander mans spullen afdblijven.
Ketra (1-8-2010 om 20:01)
Schade mogen mooi vergoeden.