Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 66 km

Man rijdt 86km per uur te hard

Toegevoegd: 03-08-2010, 13.01 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Tijdens een lasercontrole dinsdagochtend op de Sloeweg Noord bij Ritthem werd auto gelaserd die veel te hard reed.


De bestuurder, een 23-jarige man uit de gemeente Terneuzen, die uit de richting van Middelburg kwam en vervolgens de afslag naar de Engelandweg nam, reed met een gecorrigeerde snelheid van 186 kIlometer per uur over deze 100-weg.

Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (4-8-2010 om 16:54)
@Veiligopweg: Mensen als U die met deze beperkte informatie tot zulke vergaande vooroordelen komen zonder de daadwerkelijke situatie te kennen zijn er genoeg. Hartelijk dank voor uw onderbouwde en doordachte reactie.
Roomser dan de paus (4-8-2010 om 13:56)
Veilig op weg, beetje overtrokken reactie lijkt mij. Wil het niet goed praten maar het is wel een lekker rustig stukje weg om nog eens veilig gas te kunnen geven. Ik denk dat invordering en een boete al een behoorlijke straf is. Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Ik doe niet mee, sucses.
Jacob (4-8-2010 om 13:39)
Ben het volledig met"veilg op weg"eens. Men moet zulke idoten kei en keihard aanpakken. Torenhoge boete,niet kunnen betalen, dan beslag leggen. Auto verbeurd verklaren. Rijbewijs in de versnipperaar, en over 10 jaar eens opnieuw laten proberen het te halen. En tevens een maandje of 10 in de bak.
Chris (4-8-2010 om 10:13)
Ze kunnen beter achter echte dieven aan of meer intresse tonen bij inbraak of bestollen personen
Marga (4-8-2010 om 08:22)
Onderscheid tussen crimineelgedrag en snelheidsovertreding vind ik een hele goede!!! 86 km te hard is inderdaad crimineelgedrag en zeker niet geschikt een rijbewijs op zak te hebben. Laat hem maar lekker gaan steppen of fietsen.
Brutuz (4-8-2010 om 07:31)
Wat een onzin,ze zouden beter achter criminelen aanzitten, ipv op een veilige,niet drukke,overzichtelijke weg te gaan staan laseren. mensen kunnen zich beter eens druk maken over echte problemen! + 1 voor de bestuurder,die zelf weet wat hij doet!
Cookie-instellingen beheren