Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 55 km

Zweefvliegtuigje gecrashed

Toegevoegd: 04-08-2010, 10.42 uur
Door: Roland de Jong
NIEUW HAAMSTEDE - Bij het zweefvliegveld in Nieuw-Haamstede is dinsdagmiddag rond 15.00 uur een zweefvliegtuigje gecrashed.


Het vliegtuig lag met een vleugel op de weg, waardoor het verkeer er omheen geleid moest worden. De brandweer en een kraan kwamen ter plekke om te helpen.

Rond 17.00 uur kon de weg weer vrij worden gegeven. De piloot, een leerling, raakte niet gewond. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crash and burn (4-8-2010 om 11:01)
Weer al 1 ! naast ballonnen storten deze dingen ook om de have klap neer. ik weet alleen niet waarom dat op de weg moet, crash maar ergens waar geen mensen lopen zou ik zeggen. de schelde of zo ? het zou verboden moeten zijn !! het wachten is op de experts die dit een mooie landing gaan noemen.