Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen. Later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rescue Vlissingen afgesloten

Toegevoegd: 04-08-2010, 18.02 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een vlootschouw met daarbij ook nog eens een aantal helikopters heeft vandaag Rescue Vlissingen officieel afgesloten.


Diverse schepen van Kustwacht, reddingsbrigade, politie en het loodswezen deden mee aan de show. Ook op het land was er veel te zien. Een groot aantal voertuigen van hulpdiensten reden met toeters en bellen voorbij. Rescue Vlissingen trok ook dit jaar weer tienduizenden bezoekers. Een schatting van de bezoekersaantallen is nog niet bekend gemaakt.

Kleurplaat
Tijdens Rescue Vlissingen werd ook de stand van HVZeeland.nl weer erg goed bezocht. Veel kinderen, ouders en opa's en oma's namen ook een kleurplaat mee. Was u niet op Rescue aanwezig of heeft u onze kleurplatenactie gemist? U kunt de kleurplaat ook downloaden en opsturen. Klik hier om de kleurplaat te downloaden.

Meer Rescue-nieuws van vandaag:
- Airshows Rescue Vlissingen
- Rescue Vlissingen barst los
- Voorbereidingen Rescue Vlissingen 2010


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geerten (9-8-2010 om 07:51)
Ik ben er geweest het was fantastisch mooi zeker de f16 en de jordaniërs
Uit walsorden (5-8-2010 om 08:55)
Het was fantastisch complimenten aan de organisatie
Superrrrr (4-8-2010 om 18:56)
MOOI!!!