Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 175 km

Arrestaties bij inval Vlissingen

Toegevoegd: 05-08-2010, 13.43 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft dinsdag in een woning aan de Jan Vermeerlaan in Vlissingen twee personen aangehouden. Dat gebeurde in het kader van een drugsonderzoek.


Het Basta-team van de politie Zeeland, dat zich speciaal bezig houdt met bestrijding van de overlast gevende drugscriminaliteit in Vlissingen, heeft de woning doorzocht. Dit gebeurde onder leiding van de rechter commissaris.

In de woning bleek een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanwezig te zijn. Deze man is sinds 2001 voortvluchtig nadat hij na zijn verlof niet terugkeerde op zijn detentieadres. Hij bleek in de tussenliggende jaren grotendeels te hebben verbleven op de Nederlandse Antillen. De man is aangehouden.

Tevens werd de 47-jarige hoofdbewoner van de woning aangehouden. Aangetroffen drugs en geld werden in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (5-8-2010 om 18:42)
@ricardo! op schiphol hebben ze idd nog controle en douane maar als hij in belgie of duitsland is geland heeft dat weinig nut! vervolgens is het een koud kunstje om de grens over te steken want die is er niet meer.althans de controle aldaar! moeten ze maar weer gewoon terug invoeren vind ik!
Black+lover (5-8-2010 om 16:03)
Denk je nou echt dat iedereen via schiphol binnen komt je loopt ook ver achter blijkt wel
Edje (5-8-2010 om 15:08)
@ ricardo: waarom moet het perse schiphol zijn? kan net zo goed duitsland of belgie zijn bv. en tja als ie niet op een europese lijst staat is ie zo hoppa naar de Nederlandse Antillen.
Natas (5-8-2010 om 14:37)
Keurig werk,en deze persoon mag van mij ver wegblijven in vlissingen en plaats maken voor fatsoenlijke bewoners in de straat.
Ricardo (5-8-2010 om 14:22)
Top werk mannen!!! Maarre hoe heeft de 35jarige persoon door de doune kunnen komen bij schiphol? das weer jammer
Cookie-instellingen beheren