Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Duikster Zierikzee verdronken

Toegevoegd: 05-08-2010, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De duikster die gisteren om het leven kwam bij de Zeelandbrug in Zierikzee is verdronken. Dat heeft het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) bekend gemaakt.


De duiker kwam woensdag rond 15.40 uur in de problemen. Uit de schouw is volgens de waterpolitie naar voren gekomen dat de 62-jarige vrouw uit Wezep door verdrinking om het leven is gekomen. Het vermoeden bestaat dat de vrouw na een duik naar 16 meter (hart)problemen heeft gekregen en op eigen kracht naar de wateroppervlakte is gezwommen.

Door de golfbewegingen heeft zij vermoedelijk water binnengekregen. Mededuikers brachten haar naar de kant. Reanimatie en inzet van ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam mocht niet baten.

De politie heeft de dochter van de vrouw gisteravond in kennis gesteld. Het lichaam is vrijgegeven en overgedragen aan de familie.

Zie ook:
- Duiker omgekomen in Zierikzee (04-08-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tries (5-8-2010 om 15:00)
Wens de dochter en andere naaste familie veel sterkte met dit onverwachts verlies... en natuurlijk ook alle andere betrokkennen....
Cookie-instellingen beheren