Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer redt vastzittende poes

Toegevoegd: 05-08-2010, 14.42 uur
De poes was binnen korte tijd gered.
De poes was binnen korte tijd gered.
© Foto: Brandweer Kapelle
Door: Roland de Jong
KAPELLE - De brandweer van Kapelle heeft vanochtend in de Spaarlingsstraat in Kapelle een poes uit zijn benarde positie bevrijd.


Rond 07.15 uur was de melding binnen gekomen dat een poes uit het raam van een leegstaande woning was gesprongen en daarbij vast was komen te zitten tussen een kantelraam.


De brandweer had het beestje snel uit zijn benarde positie bevrijd, maar het dier bleek wel bijhoorlijk gewond. Met een dienstbus is de poes overgebracht naar een dierenarts in 's-Gravenpolder.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (6-8-2010 om 09:00)
@Frank: Kun je mij wat cijfers geven hoe vaak het slecht af loopt met katten die vast komen te zitten in kantelramen. Ik leef namelijk onder een ijsschots.
Zeeuws ,meisje (6-8-2010 om 08:57)
Jan daar ben ik het gedeeltelijk mee eens. Je kan inderdaad zelf een lange ladder pakken ,maar dan moet je wel zelf gelijk beschermende kleding aantrekken. Want een kat in het nauw kan lelijk krauwen. Maar beestje is weer gered ,uit de leeg staande woning.
Frank (6-8-2010 om 07:56)
Een echte kattenbezitter weet dat je moet uitkijken met kantelramen. Helaas leven veel mensen onder een ijsschots en loopt het vaak slecht af met kantelramen en katten.
J Zegers-Markenhof (5-8-2010 om 20:38)
Gefeliciteerd met deze mooie redding immers de brandweer sttat altijd paraat voor Mens EN Dier
Jan (5-8-2010 om 19:35)
Sorry maar moet men daar voor de brandweer bellen er is toch wel iemand die zelf een ladder heeft, dit kost de gemeenschap enkel geld jan
Cookie-instellingen beheren