Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Smokkelaar gaat achter tralies

Toegevoegd: 05-08-2010, 15.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 53-jarige man uit Kapelle is donderdag door de rechtbank in Middelburg na een eis van vijf jaar cel veroordeeld tot een verblijf achter de tralies voor vier jaar.


De man, die in de Vlissingse haven werkt, werd verdacht van de smokkel en het bezit van bijna elf kilo zuivere heroïne. Op 10 april verliet hij tijdens loswerkzaamheden het schip Caribean Mermaid met een pakje onder zijn arm en bracht dat naar een loods.

Een collega die het niet vertrouwde schakelde de politie en de Kapellenaar werd in de kraag gevat. Tijdens de behandeling van de zaak vertelde de Kapellenaar dat hij was gedwongen regelmatig pakjes met cocaïne  op te halen.

Overigens kreeg hij  voor die gedwongen diensten fors betaald want in een korte tijd spendeerde hij bijna 70.000 euro aan dure spullen, sieraden en een 'goed leven'


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (6-8-2010 om 12:01)
Collegaliteit tonen tijdens het werk is niet zo moeilijk anders word het bij het aan de kant brengen van heroine!
Michael (6-8-2010 om 09:13)
De straf staat in schril contrast tot de 240 uur taakstraf voor het doodrijden van iemand. Zeer typisch.
Henk (5-8-2010 om 16:51)
Van je collega's moet je het maar hebben!