Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 66 km

Portier Miami veroordeeld

Toegevoegd: 05-08-2010, 15.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 25-jarige portier van de Terneuzense coffeeshop Miami, conform de eis veroordeeld tot 240 uur taakstraf en een gevangenisstraf van 116 dagen, waarvan 90 voorwaardelijk.


De portier werd ervan verdacht in 2008 regelmatig de coffeeshop met grote hoeveelheden hasj te hebben bevoorraad.  Bij een huiszoeking werd in de woning van de man een vuurwapen met munitie, 720 joints en een grote hoeveelheid knipafval en hasj aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap vergeer (6-8-2010 om 10:52)
Nu eens de 21e eeuw goed beginnen en dat spul legaliseren. Dan komt er controle op en zijn de maffia praktijken weg. Denk maar eens terug aan de drooglegging in de VS. Toen was alcohol daar wat hash nu is. Moet je wel eerst van je geloof af dat dit spul schadelijker is dan alcohol natuurlijk.
Piet (6-8-2010 om 09:09)
Ja gek he, tis daar gewoon druk hoor. En als het zulke grote voorraden waren, waarom niet miami sluiten? Zo hoort dat gewoon. En die portier die lacht zich natuurlijk suf, grootschalige drugshandel en vuurwapen en dan 90 dagen zitten. Weet 100% zeker dat hij gewoon doorgaat als hij vrijkomt..!
Lion (5-8-2010 om 20:00)
Mooi zo,nu nog zijn bezittingen afnemen,enop 0 laten beginnen op een eerlijke manier
Cookie-instellingen beheren