Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Winnaars kleurplatenactie bekend

Toegevoegd: 03-09-2010, 13.17 uur - Update: 03-09-2010, 13.17 uur
De te winnen prijzen van de HVZeeland.nl-kleurplatenactie. Het Rescueset (1-5 jaar) gaat naar Quinten de Kam (5) uit Vlissingen. De legodoos (5 tot 12 jaar) gaat naar: Lloyd Fierloos (9) uit Hansweert.
De te winnen prijzen van de HVZeeland.nl-kleurplatenactie.
© Foto: Redactie HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De winnaars van de kleurplatenactie die wij hebben gehouden vanaf Rescue Vlissingen zijn bekend!

Tijdens Rescue Vlissingen op 4 augustus werd ook de stand van HVZeeland.nl weer erg goed bezocht. Veel kinderen, ouders en opa's en oma's namen ook een HVZeeland.nl-kleurplaat mee. Diverse inzendingen kwamen in de eerste twee dagen na het evenement al binnen. Tot de sluitingsdatum op 1 september kwamen ruim tweehonderd kleurplaten binnen. De inzendingen kwamen uit alle delen van het land en zelfs uit het buitenland!


Winnaars
Het Rescueset (1-5 jaar) gaat naar Quinten de Kam (5) uit Vlissingen. De brandweer legodoos (5 tot 12 jaar) gaat naar: Lloyd Fierloos (9) uit Hansweert. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijzen!

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, tijdens de volgende Rescue kan je weer een poging doen. U kunt de kleurplaat overigens nog steeds downloaden. De actie is inmiddels dus wel gesloten, opsturen heeft geen zin meer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Irene (20-8-2010 om 21:24)
Wat een super leuke kleurplaten hebben jullie al ontvangen! En wat fijn dat jullie een bevestiging sturen dat de kleurplaat ontvangen is. Al had ik gisteravond de ingezonden kleurplaat al op jullie site ontdekt. Leuk hoor!!
Cookie-instellingen beheren