Weerbericht:
Wolkenvelden, in de zuidelijke helft een bui. Morgen meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie op zoek naar dader beroving Vlissingen

Toegevoegd: 22-03-2005, 21.28 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een beroving die eergisteravond tussen 17.30 uur en 18.30 uur heeft plaatsgevonden in de Hogeweg in Vlissingen.

Een 51-jarige Vlissinger is van zijn portemonnee, met daarin enkele honderden euro’s, beroofd toen hij op de Hogeweg liep. Hij werd aangesproken door een man op een fiets toen hij even later merkte dat zijn portemonnee uit zijn zak weggenomen was.

Het signalement van de verdachte is: Een blanke man van ongeveer 30-35 jaar, een mager postuur, met zwarte korte haren. De man was ongeveer 1.80 meter lang. Hij ging er vandoor op een blauwe mountainbike.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren