Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Meisje (8) aangereden door auto

Toegevoegd: 06-08-2010, 22.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERHOLE - Vrijdag is omstreeks 16.30 uur een 8-jarig meisje aangereden door een auto omdat zij plotseling overstak.


Het meisje fietste op het voetpad langs de Hulsterweg. Een auto, bestuurd door een 18-jarige automobilist uit Sint Jansteen, reed op de Hulsterweg toen het meisje op de fiets plots overstak.
 
De automobilist probeerde het meisje nog te ontwijken en remde hard, maar kon een aanrijding niet voorkomen. Het meisje is met vermoedelijk een armbreuk door een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen overgebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crb (8-8-2010 om 18:45)
Tja mensen.....verkeersles of niet. Kinderen blijven impulsief reageren, zijn sneller afgeleid en overzien de gevolgen van hun verkeersgedrag nog niet. DUS het blijft ALTIJD oppassen met kinderen in de buurt!! Sterkte voor de automobilist EN het meisje.
B. (8-8-2010 om 15:31)
@pink en @hennie, wel erg kort door de bocht. Nee ik geef niemand de schuld, een ongeluk zit in een klein hoekje! Sterkte voor de bestuurder, beterschap voor het meisje
Vlindertjes (8-8-2010 om 14:06)
@Hennie: wat een onzin onschendbare Hennie. Jij weet altijd wel een reden te vinden om niet empathisch te zijn en te vertellen waarom iets is gebeurd. Jammer, die kortzichtigheid. Sterkte voor bestuurder en meisje. Het komt allemaal weer goed.
Madelief (8-8-2010 om 11:23)
Volgens het verzekeringsrecht is een automobilist altijd aansprakelijk bij aanrijding met kind onder 15 jaar oud. Een kind ziet namelijk geen gevaar. Ook al was het de fout van het kind, de automobilist moet opletten voor kinderen, die kunnen zomaar de weg oprijden/ oplopen zonder te kijken.
Lindatjuh (8-8-2010 om 10:48)
Hennie wat jij allemaal zeg slaat echt nergens op. Als automobilist moet je uitkijken, maar zon kleine pruts alleen over zo'n weg laten gaan lijkt me ook niet de oplossing.
Jan (8-8-2010 om 10:00)
Hennie, Pink en Jos, Ik hoop niet dat jullie in het bezit zijn van een rijbewijs. Want als jullie ook zo reageren in het verkeer komen er nog veel meer brokken. Sterkte voor het meisje en de betrokken bestuurder.
Cookie-instellingen beheren