Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Twee personenauto's opengebroken

Toegevoegd: 07-08-2010, 15.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In Vlissingen en Westkapelle is vrijdag en vandaag ingebroken in een personenauto.


Aan de Koningsweg in Vlissingen is vrijdag tussen 20.00 en 23.30 uur een auto opengebroken. Uit de auto werd een zonnebril en de navigatieapparatuur gestolen.

Zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur werd ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Schelpweg in Westkapelle. Ook hier werden diverse goederen weggenomen waaronder het navigatiestysteem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (10-8-2010 om 12:46)
Vlissinger] ik hoop dat die heiligeboontjes bij jou eens langskomen en wat van je eigendom in de fik steken of kapotmaken kijken of je nog zo tolerant kan zijn
Christina (10-8-2010 om 12:37)
[vlissinger] heiligeboontjes zijn er niet en gezien mijn opvoeding en van mijn kinderen probeerde je het niet een ander zijn eigendom te vernielen Ik hoop dat respect ook bij jou een begrip is en dat je van een ander zijn spullen moet afblijven En dat jjij daar fijn mag blijven wonen
Vlindertjes (8-8-2010 om 14:02)
@Hennie: je moet wel een ongelukkig mens zijn om steeds weer zoveel kritiek op vreugde te hebben. Ik woon in Breskens en kan je zeggen dat het er heel gemoedelijk aan toe gaat. Natuurlijk ligt er rommel als er duizenden komen, maar ook dat wordt weer keurig opgeruimd. Het is feest hoor. Mopperkont.
Vlissinger (8-8-2010 om 12:53)
Zegt christina die altijd een heiligboontje is geweest.
Christina (7-8-2010 om 22:17)
Daar hoeft het geen vissery feest voor te zijn oproep ouders pas eens op u kinderen hoe oud ze ook zijn Want plastic rollen gaan niet uit zich zelf branden We weten wie het zijn Maar kunnen ze nog niet pakken .ik hoop dat ze gepakt worden en alles moeten betalen ik kan die jeugd wel de nek omdraaie
Hennie (7-8-2010 om 20:08)
Wacht maar tot na dit weekend in Breskens de schade wordt opgemaakt! Leve het toerisme! Gisteren lagen de beide tunnels onder de Rijksweg al bezaaid met glas! Het vrolijke begin van het VISSERIJFEEST.
Cookie-instellingen beheren