Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Autovernieler aangehouden M'burg

Toegevoegd: 08-08-2010, 14.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdagavond omstreeks 22.30 uur is een 17-jarige Middelburger aangehouden nadat hij auto's had vernield in de Langevielelaan in Middelburg.


De politie had de melding gekregen dat er autospiegels van auto's getrapt werden in de Breeweg. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleken de buurtbewoners een verdachte vast te houden in de Langevieleweg.

Drie auto's hadden schade. De 17-jarige verdachte kon daarop door agenten worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-8-2010 om 13:43)
Nu maar hopen dat hij aansprakelijk gesteld wordt voor de schade die de gedupeerde opliepen plus een dikke boete voor vernieling zo leren ze meschien eens van andermans spullen afblijven
Midelburger (9-8-2010 om 10:52)
Heel goed buurmannen. Het komt te veel voor in de buurt, dat we camera's mogen af dwingen. Vannacht weer drie man/vrouw die de kliko's midden op de straat gezet hadden. Leuk hoor, die auto's die er op knallen. Waar zijn we mee bezig
Erik (9-8-2010 om 08:39)
Goed zo zo moet het iemand betrappen op vernieling en gelijk de dader vastpakken goed gedaan buurt bewoners dat zal iedereen een goed voorbeeld zijn dat edereen dat doet ik wel als ik er een betrapt de coplimenten
Natas (8-8-2010 om 23:41)
Keurig gedaan,kan die mooi de schade vergoeden,goed gedaan van de buurtjes.
Edje (8-8-2010 om 17:00)
Goede actie van die buurtbewoners.
Miranda (8-8-2010 om 16:53)
Goede aktie buurmannen!!!!...We hadden al zo een vermoeden toen we jullie daar zagen lopen. Jammer van de schade maar goed..daar draait dan in ieder geval de juiste persoon voor op nu!
Cookie-instellingen beheren