Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man veroorzaakt ongeval

Toegevoegd: 08-08-2010, 15.07 uur
De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept
De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
THOLEN - Een 25-jarige man uit Tholen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat hij onder invloed een eenzijdig ongeluk veroorzaakte.

Omstreeks 03.00 uur belandde de man met zijn auto in de sloot aan de Reimerswaalseweg. Omstanders alarmeerden de hulpdiensten. De man kon zelfstandig zijn auto verlaten. Politie, ambulance en brandweer kwamen ter plaatse. Het bleek dat de man onder invloed was.
 
Voor onderzoek is de man overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom, waar bleek dat hij geen verwondingen had. De man is aangehouden en zijn rijbewijs is ingenomen. Ook is bij hem een bloedproef afgenomen om de precieze alcoholwaarden in zijn bloed vast te stellen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (10-8-2010 om 23:41)
Het is erg wat er gebeurd is,en gelukkig zat er niemand bij in de auto,en gelukkig was het ongeluk eenzijdig,maar iedereen die vind het natuurlijk verschrikkellijk dom van hem en goed te praten valt het niet maar om hem nu gelijk dood te wensen slaat nergens op ,hij heeft het al moeilijk genoeg.
Natas (8-8-2010 om 23:36)
Nou en is ie trots op wat ie gedaan heb? of is ie om te schamen,ontzettend dom natuurlijk en ze eigen auto in de prak gereden.
Boris (8-8-2010 om 21:47)
Het zijn meestal de dronkaards die het overleven omdat ze zoveel alcohol ophebben dat hun spieren gewoon slap zijn, jij als tegen moet komend verkeer zet je schrap voor de botsing daardoor overleef jij het niet omdat jou spieren strak van de adreline staan.
Stefan (8-8-2010 om 18:26)
Tsjah dat is dom dom dom.. Rijden als je gedronken hebt, gelukkig heeft ie geen andere geraakt en alleen ze eigen auto vernield..
Edje (8-8-2010 om 16:57)
Prachtig! Rijbewijs kwijt, auto in puin en de verzekering die niets uitbetaalt. Nu nog een flinke boete er bovenop. Dat zal hem leren!!!
B. (8-8-2010 om 16:09)
Gelukkig geen inzittenden of andere betrokkenen!!! Drinken en rijden gaan gewoon niet samen! Een taxi was goedkoper geweest denk ik dan.
Cookie-instellingen beheren