Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na strafbare feiten

Toegevoegd: 08-08-2010, 17.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 30-jarige man uit Middelburg is zaterdagavond omstreeks 19.15 uur aangehouden en naar Torentijd gebracht wegens joyriding, rijden zonder rijbewijs, een ongeluk onder invloed van alcohol veroorzaken, de plaats van het ongeval verlaten en het weigeren van een blaastest. Tevens verzette hij zich bij zijn aanhouding.

De man nam, zonder toestemming, de auto van een 29-jarige vrouw uit Middelburg mee. De vrouw is een bekende van de man. Met deze auto veroorzaakte de 30-jarige man een eenzijdig ongeval op de afrit van de A58 richting Middelburg.


De man was onder invloed van alcohol en niet in het bezit van een rijbewijs. De 30-jarige Middelburger verliet de plek van het ongeval. Agenten troffen hem aan in de Girsesland in Middelburg, waar hij werd aangehouden.

De man verzette zich bij zijn aanhouding. Eenmaal op het bureau aangekomen weigerde hij een blaastest. De man is overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ijkk (9-8-2010 om 17:57)
Hoe stom kan je zijn..rijden zonder rijbewijs(al erg genoeg) dan ook nog met alcohol op (Op je eigen dood ant wachten) Weg rijden bij een ongeval wat jij hebt veroorzaakt....(Op sluiten en nooit meer los laten maar je hbet gelukt je zit in nederland hoog uit 4 dgn bak en je bent weer vrij be happy!!
T (8-8-2010 om 18:33)
Ja jongen....hopen dat jij nooit meer in een auto mag rijden. Je reed ons asociaal hard voorbij....en even later stonden we erbij en keken ernaar.....hoe jij je in puinpoer hebt gereden....althans....de auto van n ander en jij zelf niet wist hoe snel je dr vandoor moest gaan.
Cookie-instellingen beheren