Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewapende overval in Souburg

Toegevoegd: 09-08-2010, 02.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een gewapende overval in Oost-Souburg zijn zondagnacht rond 00.25 uur twee mannen gewond geraakt.


De slachtoffers werden met geweld gedwongen om geld te pinnen bij een geldautomaat in de Kanaalstraat. De mannen werden bij de overval door meerdere daders met wapens bedreigd. De slachtoffers zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog onduidelijk hoe veel geld er buit is gemaakt. De politie heeft ter plekke uren lang onderzoek gedaan.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (15-8-2010 om 16:43)
Slachtoffers, sterkte, verschrikkelijk dat dit jullie is overkomen, ik hoop dat de politie deze laffe daders te pakken krijgen en dat je auto terug gevonden gaat worden,
Natasj (11-8-2010 om 15:38)
Aaa roeland wat weet jij er van?? er loopt inderdaad zoveel van dat gajes rond,tis ni anders als ellende,daar werk je voor,tijd voor aanpan en ik zou een flinke trap tussen ze benen geven.
Menhere (10-8-2010 om 17:32)
Die getinte mannen de haaien voeren
Roeland (10-8-2010 om 14:12)
@janjacob Had meer politie op straat deze overval voorkomen? @CRB Is 's avonds niet meer pinnen niet een beetje omgedraaide wereld? @Piet Net als jij, en ieder ander, weten overvallers ook dat er een camera in zit. Deze camera zit onderin de pin en staat gericht op het gezicht, niet op de omgeving
De dikke bankiers (9-8-2010 om 12:16)
Tja, vroeger kon je veilig naar binnen om je centen op te nemen. tegenwoordig vinden de banken een automaat in een donkere straat wel goed genoeg, en dan kan er niet eens een beveiligingscameratje vanaf omdat dat zgn te duur is. de banken zijn gewoon paria's ! erger dan die straatrovers i.i.g.
Janjacob (9-8-2010 om 11:30)
Meer politie op straat? nergens voor nodig..... Laat ze snelheidscontrole's uitvoeren dat brengt tenminste geld op!
Cookie-instellingen beheren