Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt voortuin in

Toegevoegd: 11-08-2010, 08.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Een 64-jarige man uit de gemeente Borsele is in de nacht van maandag op dinsdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij teveel had gedronken.


De man reed omstreeks 01.30 uur met zijn auto in een voortuin aan het Clara's Pad in Heinkenszand. Hij reed hierbij een tuinhekje omver en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto.

Na ademanalyse bleek dat de 64-jarige bestuurder ruim drie keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen. Er vielen geen gewonden. Hoe hoog het schadebedrag is, is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vaisonne (11-8-2010 om 13:20)
Geen boetes meer maar gewoon het rijbewijs afnemen en nooit meer in een auto laten rijden!!
Wendy (11-8-2010 om 12:09)
Niet echt slim he om in en voortuin te rijden,wat zullen die mensen geschrokken zijn. Als je al zo oud bent en het dan nog niet weet nou dan vind ik dat het rijbewijs afgepakt zou moeten worden. Dat is mijn mening
Antihol (11-8-2010 om 10:57)
Je zal jezelf toch als dronkaard langs de kant van de weg vinden, dan schaam je jezelf toch kapot zeker ? Het rijbewijs dus maar niet meer teruggeven want daar is hij al te oud voor ook. 65+ ? rijbewijs inleveren en zeker niet zoveel zuipen dus !
Leo (11-8-2010 om 09:03)
64 jaar en nog niet wijs genoeg! Zullen ze het dan nooit leren? Boetes voor dronken achter het stuur moeten wat mij betreft belachelijk hoog worden...
Cookie-instellingen beheren